Behandling/konsultation

Att komma till insikt om sitt känsloätande och förändra detta är en viktigt bit för att nå viktstabilitet. 7:7 är en vetenskapligt framtagen och utprovad behandling för att komma till rätta med känsloätande och nå en hållbar viktminskning. Du garanteras  ½ - 1 kg viktminskning/vecka om du följer programmet. Du har hela tiden tillgång till personlig återkoppling.

 

Behandlingen berättigar till  friskvårdsersättning 

 

Vi startar vi med ett konsultativt möte då du berättar om ditt matmönster dina sug. Vi bestämmer fokusområden för behandlingen.

Genom att använda både pdt (psykodynamisk terapi) och kbt (kognitiv beteendeterapi) hjälper jag dig att komma till rätta med ditt känsloätande. Du har hemövningar mellan samtalen. Antalet träffar varierar beroende på behovet. Du kan välja att komma en gång eller gå en serie samtal.  Pris 1 200:-/samtal (+ moms).

 

Självhjälpsmaterial 7:7. Du har fri tillgång till de olika självhjälpsmodulerna. Du kan boka tid för individuell coachning av det/de avsnitt du önskar. Speciellt avsnittet om känsloätande kan vara svårt att göra på egen hand. Du kan boka tid för samtalsstöd utifrån dina behov. 

 

 

Vi kan även ses för ett psykologsamtal om du hamnt i en situation som är svår att hantera, det kan gälla självkänsla, stress, kris, oro, nedstämdhet mm. Pris 1.200:-